Claudia Helming na Imagination Day 6

8 listopada w Warszawie podczas 6 edycji Cannes Lions Imagination Day założycielka oraz CEO DaWandy - Claudia Helming - pojawiła się w gronie najbardziej inspirujących i kreatywnych prelegentów, którzy inspirowali do poszukiwania odpowiedzi na ważne pytania dla przemysłu kreatywnego nie tylko w Polsce, ale i na świecie.

DaWanda-imagination-day.jpg
Seminaria podczas Imagination Day prowadzone były przez międzynarodowych gości. Na scenie pojawili się ludzie z wizją i pasją: dyrektorzy kreatywni wiodących agencji, prelegenci międzynarodowych festiwali reklamowych, ale też wyjątkowo inspirujący indywidualni twórcy i artyści z dziedzin okołoreklamowych, takich jak: technologia, sztuka, digital, muzyka, film czy fotografia. Claudia Helming opowiedziała 10-letnią historię DaWandy, ale też zwróciła szczególną uwagę na trend DIY, który odradza się w obliczu znudzenia masową produkcją i nadmiernym konsumpcjonizmem.

DaWanda.pl promuje prezenty do pokochania z Sylwią Całus

DaWanda.pl, platforma z rękodziełem, kontynuuje kampanię "Prezenty do pokochania", której pierwszą odsłonę zrealizowała w listopadzie i grudniu 2017 r, pokazując cztery filmy z pracowni twórców. Sezon wiosenny otwiera filmem o Sylwii Całus tworzącej autorską biżuterię z żywicy. Działania promocyjne obejmują trzy kanały: YouTube, Facebook i Instagram.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.